Magento M1 / M2

A Magento egy népszerű nyílt forráskódú eCommerce felület, amely a vállalatok által használt online áruházak fejlesztésére és üzemeltetésére szolgál. A szolgáltatások és funkciók olyan változatos palettáját biztosítja, amelyek segítségével olyan robusztus és személyre szabható e-kereskedelmi weboldal hozható létre az Ön vállalkozása számára, melyet ügyfelei élvezettel használnak majd.

A Magento 1 (M1) a platform régebbi verziója, míg a Magento 2 (M2) az újabb, továbbfejlesztett verzió. Mindkét változatnak megvannak a maga egyedi funkciói és előnyei, csapatunk pedig segít Önnek abban, hogy megismerje és kiválassza a vállalkozásához leginkább illő megoldást.

  • Magento 1 (M1): Az M1 már évek óta jelen van, és rendkívül széles felhasználói bázissal rendelkezik. Bővítmények és témák széles spektrumát biztosítja a webáruház megjelenésének és funkcióinak testreszabásához, emellett rugalmasságáról és skálázhatóságáról híres, így minden méretű vállalkozás számára megfelelő megoldást kínál. Megbízható funkciókkal rendelkezik, beleértve a készletkezelést, a rendelésfeldolgozást, a fizetési átjárókat és a szállítási integrációkat. Az M1 azonban 2020 júniusában elérte élettartama végét, ami azzal jár, hogy a Magento már nem támogatja hivatalosan - ennek következtében a korábbi biztonsági frissítések és javítások már nem állnak rendelkezésre.
  • Magento 2 (M2): Az M2 a Magento platform legújabb verziója, amely az M1-hez képest még hatékonyabb működést, fokozott biztonságot és felhasználói élményt biztosít. Optimalizált és intuitívabb admin felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti webáruháza kezelését, ezen felül még nagyobb skálázhatóságot és teljesítményt nyújt, így áruháza képes kezelni a megnövekedett forgalmat és értékesítési mennyiséget. Idősebb testvéréhez képest olyan speciális funkciókat tartalmaz, mint a továbbfejlesztett checkout folyamat, a reszponzív design és a tökéletesített SEO funkciók. Az M2 emellett gördülékeny integrációt biztosít számos külső forrásból származó eszközzel és bővítménnyel, így lehetővé téve, hogy tovább bővítse webáruháza funkcionalitását.

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet