Desktop virtualizációs szolgáltatás, Hyperkonvergens rendszerek

Válassza asztali virtualizációs szolgáltatásunkat - támogassa kollégáit és alkalmazottait, egyszerűsítse az IT-menedzsmentet és használja ki az asztali számítástechnika költséghatékonyabb, rugalmasabb és biztonságosabb megközelítésében rejlő lehetőségeket!

  • Fokozott rugalmasság: Az asztali virtualizáció felszabadítja munkavállalóit a hagyományos asztali beállítások kötöttségei alól: a virtuális asztali gépekkel Ön és csapata biztonságosan hozzáférhetnek személyre szabott munkaterületeikhez bármilyen eszközről, bárhol és bármikor.
  • Optimalizált IT-menedzsment: Megoldásaink segítségével az IT-adminisztrátorok könnyedén, centralizáltan kezelhetik és telepíthetik a virtuális asztali gépeket, alkalmazásokat és frissítéseket, így csökkentve a komplexitást, egyszerűsítve a karbantartási folyamatokat, és felszabadítva a stratégiai kezdeményezésekre fordítható értékes erőforrásokat.
  • Környezetbarát: A fenntarthatóság mindannyiunk érdeke és felelőssége. Az asztali virtualizáció az energiafogyasztás csökkentésével hozzájárul környezetünk védelméhez, hiszen az erőforrások centralizált adatközpontban történő összevonásával minimalizálja a hagyományos asztali infrastruktúrával járó szén-dioxid-kibocsátást.

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet