Rólunk

You dream it.
We Make IT!

15szakember
280Elégedett ügyfél
2900+weboldal és kreatív

Kik vagyunk?

A Make IT csapata nem csupán képzett szakemberek csoportja, hanem egy szorosan összetartó közösség, amely már több mint 12 éve dolgozik együtt. Hiszünk abban, hogy az igazi siker nem csak a szakmai hozzáértésből ered, hanem kapcsolataink és közös értékeink erejéből is.

Csapatunk támogató és befogadó környezetet biztosít, ahol mindenki ötleteit figyelembe vesszük és tiszteletben tartjuk.

Nem elégszünk meg a középszerűséggel - arra törekszünk, hogy olyan innovatív megoldásokat nyújtsunk, amelyek felülmúlják Ügyfeleink legmerészebb elképzeléseit is. Tapasztalja meg Ön is egy olyan fejlesztői csapat hatékonyságát, amelyben a kivételes szaktudást erős értékrenddel találkozik, és bízza ránk online jelenlétét!

Történetünk

Kezdetekben főleg hibajavítási és korrekciós munkákat vállaltunk: minden részletre kiterjedő figyelemmel, elkötelezett szorgalommal javítottunk és tökéletesítettünk vállalati weboldalakat. Eközben azonban olyan megoldhatatlannak tűnő feladatokkal találkoztunk, melyeknek köszönhetően fejlesztő csapatunk mára a szakértelem és az innováció fellegvárává nőtte ki magát.

Ahogy elterjedt csapatunk kivételes problémamegoldó készségének híre, hamarosan egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal is megkerestek minket: mások által lehetetlennek tartott, összetett projekteket is bátran vállaltunk, feszegetve a megvalósíthatóság határait.

Ma már büszkén állíthatjuk, hogy a nagyobb léptékű projektek kezelésének specialistái vagyunk, hiszen kiterjedt tapasztalatunk elmélyítette szaktudásunkat az összetett rendszerek finomságai terén. Lételemünk a bonyolult kihívások leküzdése és a minden elképzelést felülmúló megoldások kidolgozása, így minél komplexebb a megrendelés, annál jobban képesek vagyunk kiaknázni képességeinket és elkötelezettségünket. Nem csupán fejlesztők vagyunk, hanem partnerek is az Ön üzleti sikerében.

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet