Cross Platform (iOS és Android)

Mondjon búcsút a különböző platformokra történő fejlesztés bonyodalmainak, és válassza az egységes megközelítést, amellyel időt, erőfeszítést és erőforrásokat takarít meg.

  • Pénztárcabarát megoldás: Az egyes platformokra történő specializált alkalmazások készítése költségesebb lehet, ezzel szemben a keresztplatformos fejlesztés lehetővé teszi a költségek csökkentését azáltal, hogy egyetlen kódbázisra támaszkodik, és minimálisra csökkenti a platformspecifikus fejlesztési erőforrásokat.
  • Gyors és hatékony: A mobilalkalmazások fejlesztésének rohanó világában az idő kulcsfontosságú tényező lehet. A platformok közötti fejlesztés gyors ciklusokat tesz lehetővé, mivel a kódbázisban végrehajtott módosítások egyszerre telepíthetők minden platformon, így biztosítva, hogy a termék vagy a frissítések a lehető leggyorsabban a piacra kerüljenek.
  • Újrafelhasználható kód: Egyszer fejlesztünk - bárhová telepíthetünk. A cross platform fejlesztéssel a kódbázis jelentős részét újra felhasználhatjuk a különböző platformokon, így értékes fejlesztési időt takaríthatunk meg, és egyetlen kódbázis fenntartása mellett konzisztens, platformokon átívelő felhasználói élményt nyújthatunk.
  • Optimalizált karbantartás: Az egyes platformokhoz tartozó különálló kódbázisok kezelése és frissítése időigényes feladat lehet, a platformok közötti fejlesztés viszont jelentősen leegyszerűsíti a karbantartási folyamatot, mivel a frissítések és hibajavítások univerzálisan alkalmazhatók minden platformon, biztosítva a konzisztenciát.

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet