Szemléletmódunk

Filozófiánk

Legyen szó kis- vagy nagyvállalkozásról, cégről vagy non-profit szervezetről - hatékony, megbízható és professzionális szolgáltatásunk mindenki rendelkezésére áll.

Gyakorlatban is bevált módszereink segítségével gyorsan, szakszerűen és költségkereten belül valósítjuk meg szoftverprojektjét felhasználó- és ügyfélbarát módon. Az általunk használt folyamatok magukban foglalják a projekt megtervezését és felügyeletét, a műszaki tervezést, a gyors, rugalmas és pontos kódolást és a minőségbiztosítást, így a tervezés minden lépésében számíthat ránk az igényfelméréstől az utolsó simításokig!


Milyen velünk dolgozni?

Amikor közös munkára kerül a sor, az elsők között merül fel a kérdés: vajon azt kapom majd, amire számítottam? Elégedett leszek a végeredménnyel és az odáig vezető úttal egyaránt? Mi a Make IT-nél azt tűztük ki célul, hogy Ügyfeleink olyan pozitív élményekkel távozzanak a közös munka után, amelyekre bármikor szívesen emlékeznek vissza, épp ezért ha minket választ, a következőkre számíthat:

 • Világos és pontos kommunikáció: folyamatosan tájékoztatni fogjuk az aktuális lépésekről és bármely felmerülő kérdésről vagy elakadásról, így garantáljuk, hogy nem érik majd meglepetések az együttműködés során. Olyan dedikált projektmenedzserrel fog együtt dolgozni, aki a tervezési és fejlesztési folyamat minden lépését átlátja, így a határidőkre is kiemelt figyelmet tudunk fordítani.
 • Kiemelkedő minőség: küldetésünk, hogy szolgáltatásunk minősége ne csupán megfeleljen Ügyfeleink elvárásainak, hanem felül is múlja azokat - erre kollégáink szaktudása, lelkiismeretessége és több mint 10 éves tapasztalata a garancia.
 • Személyre szabott megoldások: kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szolgáltatásainkat az Ön igényeire szabjuk, ezért csapatunk Önnel szorosan együttműködve dolgozza ki azokat a megoldásokat, amelyek a leginkább megfelelnek elképzeléseinek és céljainak.
 • Versenyképes árak: A minőségben nem kötünk kompromisszumot - de hiszünk abban, hogy minden vállalkozás és projekt esetében meg tudjuk találni azt a megoldást, amely a leginkább illeszkedik Ügyfeleink költségvetéséhez.
 • Profi, de barátságos hozzáállás: Célunk, hogy olyan pozitív élményt nyújtsunk Ügyfeleinknek, amely megalapozza a bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapuló hosszú távú partnerséget, és amelyre bármikor szívesen gondolnak vissza.

Biztosak vagyunk benne, hogy ha minket választ, Önnek is ugyanolyan pozitív élményben lesz része, mint nekünk a Make IT csapatában. Örömmel várjuk a lehetőséget, hogy Önt is Ügyfeleink között üdvözölhessük és segíthessünk üzleti céljai elérésében!

Miben vagyunk mások?

A Make IT profi projektmenedzserei sokkal inkább tekinthetők termékfejlesztési menedzsernek - ami annyit jelent, hogy az elkészült termékhez vezető út minden egyes lépését végigkísérjük az ötletelési szakasztól kezdve a rugalmas és hatékony megoldás megtervezésén és megvalósításán át egészen a monitorozásig és támogatásig, hiszen az Ön sikere egyúttal a mi sikerünk is. Elkötelezettségünk, szakértelmünk és flexibilis megoldásaink garantálják, hogy mind a termék, mind a fejlesztés folyamata harmonizáljon az Ön egyedi igényeivel.

 • Fókuszban az eredmények: A termékfejlesztés-menedzsment esetében a hangsúly a tökéletes megoldás megalkotása - csapatunk arra összpontosít, hogy a végeredmény a lehető legnagyobb összhangban legyen az Ön elképzeléseivel és céljaival, nem pedig egyes feladatok mechanikus elvégzésére.
 • Ügyfélközpontú megközelítés: A tervezési és megvalósítási folyamatok középpontjában mindig Ügyfeleink állnak, így biztosítva, hogy a fejlesztési életciklus során végig az Ön igényei és preferenciái érvényesüljenek.
 • Állandó fejlődés: Csapatunk nagy hangsúlyt fektet a visszajelzésekre, hiszen ezek teszik lehetővé a számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásunkat az ügyfelek visszajelzései és a piaci igények alapján és megtartsuk alkalmazkodó képességünket a gyorsan változó digitális világban.
 • Funkciókon átívelő együttműködés: A termékfejlesztés-menedzsment elősegíti a különféle csapatok és érdekelt felek, például a projektmenedzserek, a tervezők, a fejlesztők, a marketingesek és az ügyfélszolgálat közötti együttműködést, így biztosítva a termékszállítás holisztikus, átfogó, hatékony és problémamentes folyamatát.
 • Agilis módszertan: A Make IT csapatában gyakran alkalmazunk olyan rugalmas módszereket, amelyek elősegítik a flexibilitást, a gyors és sikeres alkalmazkodást és a változásokra való azonnali reagálást, így képesek vagyunk hatékonyabban igazodni a piac és az Ön egyedi igényehez egyaránt.

Gyors prototipizálás, iteratív és agilis fejlesztés

Miért tartjuk előnyösnek Ügyfeleink számára a Rapid Application Development, azaz a gyors alkalmazásfejlesztés módszertanát? Villámgyors fejlesztés, alacsonyabb költségek és gördülékeny hibaelhárítás - és ez csak néhány érv a sok közül, miért bízunk benne, hogy módszereinkkel hatékonyan tudjuk támogatni Önt és vállalkozását az üzleti sikerhez vezető úton.

 • Rövidebb fejlesztési idő: A Make IT módszertana automatizálja az olyan standard alkalmazásfunkciók kódolását, mint például a tételek hozzáadása, a listák megtekintése, a keresés és szűrés, valamint az összes általános szintű adatbázis-interakció, ami drasztikusan csökkenti az alkalmazás elkészítéséhez szükséges időt anélkül, hogy a sebesség a minőség rovására menne.
 • Alacsonyabb költségek: Az alapszintű kódok megírásához használt automatizációs folyamataink nem csak csapatunk számára teszi egyszerűbbé a folyamatokat - módszerünk segítségével Önnek is kevesebb fejlesztésre fordított időbe kell befektetnie, így csökkentheti projektje összköltségét.
 • Tervezés kompromisszumok nélkül: A fejlesztési folyamat felgyorsítása nem jelenti azt, hogy a rövidebb és egyszerűbb utat választjuk termékeink létrehozása során - épp ellenkezőleg, ez a gyakorlat teszi lehetővé, hogy megőrizzük személyes hangvételünket és mindig igényes hozzáállásunkat. A prototípusok kialakítására vonatkozó megközelítésünket gyors alkalmazásfejlesztési eszközökkel kombináljuk, hogy gondosan kidolgozott, tökéletes koncepciót kínálhassunk új rendszeréhez vagy alkalmazásához.
 • Konzisztens kódolás hibák nélkül: Automatizációra épülő módszertanunk olyan standardizált folyamatokat használ az alapkód létrehozásához, amely kiszűri a bugokat és szignifikánsan egyszerűbbé teszi a kód hosszú távú karbantartását.

A fejlesztés menete

Fokozott produktivitás, elégedett ügyfelek, sikert sikerre halmozó vállalkozás? Ön is megtapasztalhatja mindezt - csak bízza rá magát a Make IT csapatára és a modern és személyre szabott megoldások erejére! Velünk búcsút mondhat a merev terveknek, hiszen módszertanunk az iteratív, agilis fejlesztésre épül.

 • A kezdetek: A fejlesztés első szakasza a projekt víziójának, célkitűzéseinek és hatókörének definiálásáról szól. Olyan lépéseket foglal magába, mint a kiindulópontként szolgáló igények felmérése, az érdekkörök meghatározása és a projektcsapat összeállítása.
 • Műveletek megtervezése: Ebben a fázisban a magasabb szintű követelmények azonosítása és rangsorolása történik a vállalkozás üzleti érdekei alapján: felmérjük és megbecsüljük a ráfordítás mennyiségét, felállítjuk a fejlesztési tervet, és létrehozzuk a kezdetleges product backlogot.
 • Sprinttervezés: A sprinttervezés során a priorizált product backlog elemeket lebontjuk kisebb, egyértelműbb feladatokra. A csapat megállapítja, hogy egy sprint (egy időben behatárolt iteráció) alatt mi minden valósítható meg, és létrehozza a sprint backlogot.
 • Sprintek kivitelezése: Itt zajlik a tényleges fejlesztési munka: kollégáink együtt dolgoznak a sprint backlogban meghatározott feladatokon, és iteratív eljárással fejleszti a terméket. Az eredmények nyomon követése és az esetleges problémák gyors megvitatása és megoldása érdekében napi rendszerességgel tartanak stand-up megbeszéléseket.
 • Sprint felülvizsgálata: Csapatunk minden sprint végén áttekintő megbeszélést tart, hogy bemutathassa az elkészült munkát, visszajelzéseket gyűjthessen, és a nyert információk alapján elvégezhesse a szükséges kiigazításokat.
 • Sprint utólagos értékelése: Ebben a szakaszban a sprint folyamatára reflektálnak, és azonosítják a fejlesztendő területeket. A csapat megvitatja, hogy mi ment jól, mit lehetne javítani, valamint a termelékenység és a minőség javítását célzó lehetséges változtatásokat vagy intézkedéseket.
 • Ismétlés és pontosítás: Az agilis fejlesztési folyamat iteratív, így a csapat megismétli a sprintciklust, folyamatosan új részleteket szállítva a termékből. A product backlogot tökéletesítik, és a tervezés, végrehajtás, felülvizsgálat és visszatekintés ciklusa addig folytatódik, amíg a projekt céljai nem teljesülnek.

Tervezés és prototipizálás

Ha termékfejlesztésre kerül a sor, csapatunk semmit nem bíz a véletlenre: megismerjük, értelmezzük és pontos terv formájában fogalmazzuk meg Ügyfeleink igényeit. Az így kialakított terv kézzelfogható formája a szoftver vizuális prototípusa és funkcióinak érthető dokumentációja - így Ön is biztos lehet benne, hogy a végén azt kapja majd, amit megálmodott.

 • Tiszta víziók: Az alapos tervezési folyamat segít a projekt egyértelmű jövőképének és céljainak megállapításában, így biztosítva, hogy az érdekelt felek elvárásai összhangban legyenek, és mindenki egy állásponton legyen a projektcélokat illetően.
 • Hatékony erőforrás-elosztás: A gondos tervezés elősegíti az erőforrások hatékony elosztását, beleértve a költségvetést, az időt és a csoport tagjait. Segít a függőségi viszonyok azonosításában, a feladatok rangsorolásában és az erőforrások megfelelő elosztásában, ami a projekt hatékony végrehajtásához vezet.
 • Kockázatok csökkentése: Egy jól megtervezett folyamat során bármilyen potenciális veszély vagy nehézség időben felismerhető és mérsékelhető. A különféle forgatókönyvek mérlegelése és a vészhelyzeti tervek kidolgozása révén csapatunk proaktívan kezelheti a problémákat, és minimalizálhatja a projekt eredményességére gyakorolt hatásukat.
 • Iteratív fejlesztés: A prototípusok készítése lehetővé teszi a termék vagy bizonyos funkciók első, leegyszerűsített változatainak létrehozását, így könnyedén azonosítjuk a tervezési hibákat és használhatósági problémákat, és még a továbblépés előtt elvégezzük az összes szükséges módosítást. Ez a megközelítés rengeteg értékes időt és erőforrást takarít meg azáltal, hogy a problémákat szinte azonnal képesek vagyunk felismerni és megszüntetni.
 • Felhasználóközpontú tervezés: A prototipizálás a termék kézzelfogható megjelenítése révén segít a felhasználói igények tesztelésében és finomításában: teret ad a felhasználók részéről kapott visszajelzéseknek, így biztosítva, hogy a termék megfeleljen a végfelhasználók igényeinek és elvárásainak.
 • Költségek csökkentése: A tervezés és a prototípusgyártás segít időben azonosítani a lehetséges tervezési hibákat, használhatósági problémákat vagy funkcionális hiányosságokat a fejlesztési folyamat korai szakaszában, így az átdolgozás vagy újratervezés költségei jelentősen csökkenthetők ahhoz képest, mintha a fejlesztési ciklus későbbi szakaszában fedeznék fel ezeket.

Ügyfélbarát megoldásaink a komplex webfejlesztési kihívásokra

Személyre szabott megoldásainkkal, ügyfélközpontú folyamatainkkal, gördülékeny felhasználói élménnyel és robusztus biztonsági intézkedésekkel segítünk felvirágoztatni vállalkozását az online térben. Legyen szó bármilyen méretű, típusú és profilú vállalkozásról és bármilyen egyedi igényről és elvárásról, számíthat rá, hogy a Make IT megtalálja a tökéletes megoldást!

 • Személyre szabott megoldások: Minden vállalkozásnak egyedi követelményei vannak - a mi dolgunk pedig az, hogy maradéktalanul kielégítsük ezeket. Szakértő fejlesztőkből álló csapatunk arra specializálódott, hogy olyan testreszabott webes megoldásokat készítsen, amelyek megfelelnek az Ön és vállakozása legspecifikusabb igényeinek is.
 • Fókuszban a bővíthetőség: Minden projekt esetében szem előtt tartjuk a skálázhatóságot, hogy vállalkozása növekedésével szolgáltatásunk is együtt tudjon fejlődni Önnel anélkül, hogy nagyobb átalakításokra lenne szüksége. Megoldásaink jövőbiztosak, beépítve a legújabb technológiákat és legjobb gyakorlatokat, hogy mindig egy lépéssel a többiek előtt járhasson az online térben.
 • Folyamatos támogatás és karbantartás: Ügyfeleink elégedettsége iránti elkötelezettségünk túlmutat a kezdeti fejlesztési fázison: állandó támogatási és karbantartási szolgáltatásokat nyújtunk, biztosítva, hogy webhelye biztonságos, naprakész és teljesítményoptimalizált maradjon.
 • Átlátható kommunikáció: Hiszünk a nyílt és átlátható kommunikációban, ezért csapatunk a fejlesztési során minden apró lépésről tájékoztatja Önt, és minden részlettel kapcsolatban kikéri az Ön véleményét, így garantálva, hogy a kész termék tökéletesen összhangban legyen az Ön elvárásaival.
 • Elkötelezett ügyféltámogatás: Legyen szó bármilyen érdeklődésről, problémáról, aggodalomról vagy észrevételről, mi azonnal rendelkezésre állunk, hogy megválaszoljuk minden kérdését, így a közös munka Önnek is legalább olyan pozitív élmény lesz, mint nekünk!

Eszközeink a projektmenedzsmenthez

Mondjon búcsút az e-mail állította korlátoknak és fedezze fel a rendszerezett, együttműködést elősegítő és optimalizált módszereket a szervezésre és a kommunikációra! A Make IT csapata a projektkezelő eszközökre szavaz az e-mailezéssel szemben: a JIRA, a Trello, a Mantis, a Google Sheets és a Drive segítségével rengeteg értékes időt és energiát szabadítunk fel, így szabadon kiaknázhatjuk a projektjében rejlő összes lehetőséget.

 • Hatékonyabb szervezés: Ezek a projektmenedzsment-eszközök strukturált és szervezett módszert biztosítanak a feladatok, határidők és a projekt előrehaladásának kezeléséhez: külön helyet kínálnak a projekttel kapcsolatos információk nyomon követésére és kezelésére az e-mailekkel ellentétben, amelyek gyorsan áttekinthetetlenné válhatnak.
 • Vizuális feladatmenedzsment: Az olyan eszközök, mint a Trello, egyértelmű vizuális képet adnak a projektfeladatokról, azok állapotáról és az azokhoz kijelölt személyekről, ami jelentősen leegyszerűsíti az előrehaladás nyomon követését, a nehézségek azonosítását és az erőforrások hatékony elosztását. Az e-mailből hiányzik ez a vizuális elem, ami megnehezíti a feladatok és a projekt általános állapotának nyomon követését.
 • Egyszerűsített folyamatok: A projektmenedzsment eszközök olyan funkciókat kínálnak, mint a feladatok kiosztása, a határidők meghatározása és a részfeladatok priorizálása, elősegítve a munkafolyamatok optimalizálását és biztosítva, hogy a feladatokat a megfelelő csapattagokhoz kerüljenek és a határidők, valamint a feladatok egymásra épülése mindenki számára egyértelmű és nyomon követhető legyen.
 • Központosított dokumentáció: Az olyan eszközök, mint a JIRA és a Mantis lehetővé teszik a központosított dokumentációt, így a projekthez kapcsolódó fájlok, dokumentumok és megbeszélések könnyen elérhetők egy helyen. Ezzel szemben az e-mail mellékletek és beszélgetések ezer szálon és millió mappában szóródhatnak szét, ami jelentősen megnehezíti az információk visszakeresését szükség esetén.