Referenciák

MUHI Emlékhely Kioszk

Kategória: Webfejlesztés, Webdesign

Kompetenciák

Photoshop Bootstrap

Projekt leírás

A Nemzeti Örökség Intézete megbízott minket, hogy a Muhi csata emlékhelyére egy interaktív, egyedi Kioszk felületet tervezzünk, hogy az oda érkező látogatók jobban megismerhessék az emlékhely történelmi jelentőségét.

A kioszk hardverét a NÖRI biztosította számunkra, amely egy Windows operációs rendszert futtatott. A feladatunk a kioszk biztonságos működési rendszerének kialakítása volt, hogy a látogatók azt kioszként és nem számítógépként tudják használni, tovább az interaktív felület lefejlesztése, amely egy egyedi fejlesztésű honlap offline verziója volt. A fejlesztés alatt megoldottunk, hogy ha esetleges újra is indulna a készülék, minden esetben a kioszk felületet lássa a látogató. Az interaktív felület optimalizálva lett az érintőkijelzőkre, hogy szabad kézzel minél egyszerűbben lehessen használni a navigációt és a menüpontokat.

Az egyedi, testre szabott fejlesztés előnye volt, hogy szabadon meghatározhattuk a rendszer működését, így a navigációt, a látványos galériákat és videókat.

A kioszk jelenleg megtalálható az emlékhelynél, a számára kialakított helyen!

MUHI Emlékhely Kioszk

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet