Referenciák

Hungarian Investment Promotion Agency - Inspiring Hungary

Kategória: Webfejlesztés, Webdesign

Kompetenciák

Symfony PHP Bootstrap

Projekt leírás

A Nemzeti Befektetési Ügynökség – HIPA megbízásából a 2019-ben rendezett Inspiring Hungary rendezvény weboldalának elkészítésére kaptunk lehetőséget. A rendkívül gyors elkészítés és a biztonságos működés érdekében a teljesen egyedi Symfony alapokra épülő weboldal készítésre esett a választás. A weboldal egyedi grafikai tervezést kapott, és a fejlesztés során olyan funkciók készültek, mint például a teljesen dinamikusan tölthető résztvevők vagy programleírás, illetve további leíró vagy tartalmi aloldalak.

A weboldalon a rendezvény élő közvetítése látható volt, további későbbi videók, dokumentumok is feltöltésre kerülhettek.

Az egyedi weboldal fejlesztésénél kialakítása került egy többszintű, de zárt regisztráció, továbbá külső levelező integráció, ami alapján különböző email sablonok is lefejlesztésre kerültek, annak függvényében, hogy ki és hogyan jelentkezett, avagy mennyire közel volt az esemény az induláshoz.

A weboldalon túl egy egyedi, Cross-platform mobil applikáció is lefejlesztésre került, mind Android, mint Apple iOS platformokra, ahol a weboldal tartalmát teljes egészében meg lehetett szintúgy tekinteni, továbbá push üzeneteken keresztül értesülhettek a vendégek az aktualitásokról.

Hungarian Investment Promotion Agency - Inspiring Hungary

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet