Referenciák

Farmerwork.hu

Év: 2021 | Kategória: Webfejlesztés, Webshop
Farmerwork.hu

Kompetenciák

PHP Figma Bootstrap Magento 2

Projekt leírás

A Farmerwork.hu azt tűzte ki célul, hogy szilárd mezőgazdasági vállalkozását kiterjeszti a digitális szférába, így a mi feladatunk egy olyan igényes webshop létrehozása volt, amely kiegészíti és támogatja a Farmer Hungary üzleteit, akadálymentesen integrálható a meglévő raktározási rendszerekkel, és alkalmas kiterjedt termékválasztékuk befogadására.

Vízió

A célkitűzésünk az volt, hogy új lendületet adjunk egy virágzó nyugat-magyarországi agrárvállalkozásnak egy olyan webáruházzal, amely széles termékpalettával rendelkezik, és erősíti a már meglévő kiskereskedelmi hálózatukat.

Megoldás

Egy személyre szabott Magento 2 e-commerce megoldást fejlesztettünk ki, amelyet az ügyfél egyedi pénztárgép-rendszereihez és készletgazdálkodási folyamataihoz igazítottunk.

Farmerwork.hu
Farmerwork.hu

A mi szerepünk

A hatalmas termékkínálat és az összetett külső leltározási rendszer kihívásait leküzdve a funkcionális követelmények teljesítésére koncentráltunk - gondos igényelemzéssel, tervezéssel, grafikai fejlesztéssel és dedikált támogatási műveletekkel biztosítva a webshop maximális teljesítményét.

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet