Referenciák

Castles Plaza

Kategória: Webfejlesztés, Webdesign

Kompetenciák

Photoshop PHP

Projekt leírás

A Castles Plaza egy a Dubai, Egyesült Arab Emírségek piacára szánt ingatlan bérbeadással foglalkozó egyedi honlap készítési projekt, amely kifejezetten a luxis és VIP apartmanok, ingatlan kiadására fókuszál és ennek megfelelően igyekeztünk a grafikai kialakítást is a letisztultság és egyediség irányába elmozdítani az ügyfelünk előzetes igényei alapján.

A weboldal saját, egyedi PHP fejlesztésünk keretei között valósult meg, a grafikai tervezéstől, a sitebuilde fejlesztéstől, egészen a backend fejlesztésig. A weboldalon több ingatlan adható meg, 360 fokos virtuális sétával, képekkel, tulajdonságokkal. Az ingatlanok elhelyezhetőek térképen, illetve foglalni lehet őket bizonyos idősávra, továbbá több fizetési opció, köztük előleg fizetése is lehetséges bankkártyával. A fizetési megoldást az Egyesült Arab Emírségekben elérhető szolgáltatók közül választottuk, közösen az ügyféllel.

Az admin oldalról az egyes ingatlanok egyesével szerkeszthetőek, teljes foglalási rendszerrel rendelkezik, ahol akár napra bontva lehet árat meghatározni, minimális foglalási napokat vagy adott esetben zárolni is lehet előre napokat, igény szerint.

Minden ingatlanhoz további VIP szolgáltatások is tartozhatnak, mint például sofőr, vagy saját komornyik.

Castles Plaza

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet