Referenciák

AVL Zalazone

Év: 2021 | Kategória: Webfejlesztés
AVL Zalazone

Kompetenciák

Symfony PHP Bootstrap

Projekt leírás

Az AVLZalazone.hu mára ugyanolyan fejlett digitális platformmal büszkélkedhet, mint maga a vállalat, köszönhetően az AVL márkához tökéletesen illeszkedő megoldásunknak. Feladatunk az volt, hogy Kelet-Közép-Európa legnagyobb járművizsgáló létesítményének esszenciáját egy olyan weboldalban foglaljuk össze, amely tükrözi az AVL innovációját és az iparág területén betöltött vezető szerepét.

Vízió

A régió elsőszámú járművizsgáló létesítménye számára olyan weboldal megtervezése és megvalósítása volt a célünk, amely összhangban van az AVL márkaidentitásával, és a térség technológiai fejlődésének mérföldkövét képviseli

Megoldás

Egy Symfony alapú honlapot készítettünk, amely a gondos kidolgozásnak köszönhetően biztosítja a gördülékeny és stabil online élményt és kiemeli a létesítmény legmodernebb adottságait.

AVL Zalazone
AVL Zalazone

A mi szerepünk

Átfogó szolgáltatásokat nyújtottunk, kezdve egy alapos igényfelméréssel, majd az AVL márkájához illeszkedő dizájn megalkotásával és a weboldal precíz fejlesztésével folytattuk, és természetesen folyamatos támogatással a weboldal kivételes színvonalának fenntartása érdekében.

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet