Referencies

WashStop app

Year: 2022 | Category: Web Development, Application
WashStop app

Competencies

Android iOS

Project description

A WashStop modern mobilalkalmazása átformálja az önkiszolgáló mosodai élményt: segítségével a vásárlók könnyedén elindíthatják a mosási fázisokat, és QR kódok beolvasásával egyszerűen fizethetnek - mindezt egy cross-platform alkalmazás keretei közt.

Vision

Vállaltuk a kihívást, hogy forradalmasítsuk az önkiszolgáló mosodák kényelmét egy olyan applikáció létrehozásával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukon néhány érintéssel elindítsanak egy mosást vagy épp fizessenek.

The Solution

Olyan keresztplatformos alkalmazást fejlesztettünk ki, amely egy modern online fizetési funkciót integrál egy QR-kódos rendszerrel, amely csökkenti a várakozási időt és egyszerűsíti a mosási folyamatot.

WashStop app
WashStop app

Our role

Csapatunk az elképzeléstől a beindításáig teljes egészében kézben tartotta a projektet: átfogó igényfelmérést végeztünk, megterveztük a felhasználóbarát felületet, látványos grafikákat készítettünk, és végül egy megbízható és praktikus alkalmazást fejlesztettünk ki, amely több eszközplatformon is működik.

Latest works

Head to references!

Join Us!

Get to know more