Referencies

Nemzeti Örökség Intézete weboldal

Category: Web Development, Webdesign

Competencies

Symfony Bootstrap

Project description

A Nemzeti Örökség Intézete megbízásából lehetőségünk adódott az intézet saját weboldalának a felújítására, ahol csak egy profi egyedi honlap készítése jöhetett szóba. A részletes grafikai tervezés után a sitebuild és frontend fejlesztés következett majd mindezt az egyedi php fejlesztésű backend rendszer tette stabillá és biztonságossá. Admin felületről a teljes weboldal szabadon kezelhető és szerkeszthető, szabad kezet adva az üzemeltetésnek. A weboldal egy külön landing oldalt kapott, amely egy elsődleges navigációt tesz lehetővé a különböző lapcsaládok között. A weboldal egyedi Symfony rendszerrel készült.

A weboldal híreket, információkat tartalmaz a NÖRI működéséről, az emlékhelyekről, továbbá megtekinthetőek különböző események, eseménynaptárukban és kiadványaikról részletek. A honlap két nyelvű, magyar és angol, akadálymentesített és GDPR kompatibilis.

A fejlesztéshez hozzá tartozott a régi weboldal teljes tartalmának átmigrálása az új weboldalra. Az intézet weboldala és a Fiumei Úti Sírkert weboldala között egy API kapcsolat került kialakítása, hogy az eseményeket szinkronizálni lehessen.

Nemzeti Örökség Intézete weboldal

Latest works

Head to references!

Join Us!

Get to know more