Referencies

Marinabay2.hu

Year: 2020 | Category: Web Development
Marinabay2.hu

Competencies

Wordpress

Project description

A Marinabay2.hu egy elegáns projektbemutató platform, amelyet a Marina Bay 2 projekt építészeti esztétikájának és kifinomult részletmegoldásainak megjelenítéséhez készítettünk, mindezt egy személyre szabott Laravel megoldáson keresztül.

Vision

Azzal a célkitűzéssel kezdtünk a tervezésbe, hogy egy igazán igényes honlapot készítsünk a Marina Bay 2 projekt számára, amely tökéletes részletességgel mutatja be a különböző alépítményeket, alaprajzokat és műszaki specifikációkat a potenciális ügyfeleknek és befektetőknek.

The Solution

Csapatunk a robusztusságáról és skálázhatóságáról híres Laravel keretrendszerre alapozta a honlapot, amely a precíz tervezésnek és fejlesztésnek köszönhetően stílusos eleganciával jeleníti meg a projekt jellegzetességeit, miközben intuitív böngészési élményt nyújt a látogatók számára.

Marinabay2.hu
Marinabay2.hu

Our role

Feladataink a szolgáltatások teljes spektrumát lefedték, a kezdeti ötleteléstől a vizuális és technológiai megalkotásig, míg végül egy olyan funkcionális és látványos weboldal született, amelyet megérdemelten nevezhetünk a Marina Bay 2 digitális világítótornyának.

Latest works

Head to references!

Join Us!

Get to know more