A WordPress alapra készült WooCommerce plugin lehetővé teszi, hogy a weboldal pár, illetve néhány száz terméket értékesítő webáruházzá nője ki magát a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb módon. Az egyszerűtől a közepesen komplex rendszerek kiszolgálására alkalmas WooCommerce további pluginok segítségével bővíthető, vagy fejlesztés mentén teljesen az igényekre szabható.

Miért megfelelő a WooCommerce?

A WooCommerce egy olyan komplett e-kereskedelmi platform ami kifejezetten WordPress-hez készült. Ennek okán a már megszokott tulajdonságok igazak rá is: egyszerű kezelőfelület, könnyű bővíthetőség, egyedi igények kialakíthatósága a nyílt forráskódnak köszönhetően és felhasználóbarát, reszponzív megjelenés. Az alap motornak köszönhetően a fejlesztési idő és költség optimális, könnyű és gyors  piacra lépést eredményez.

Népszerűségének köszönhetően egy biztonságos és stabil rendszert nyújt, kis és középvállalkozások számára egyaránt tökéletes megoldás lehet, szinte bármilyen üzleti céllal. Egy-két terméktől vagy szolgáltatástól kezdve a több százig ideális választás lehet e-kereskedelmi platformként. Minden szükséges alapfunkció elérhető általa, ami a sikeres online piactérre való belépéshez kell. Kompletten integrálható e kereskedelmi tartalomként, nemzetközi fejlesztői hátterének köszönhetően folyamatos frissítései érhetőek el, továbbfejlesztése és supportja állandó. 

A WordPress oldalakhoz hasonlóan a több ezer rendelkezésre álló sablonból választva tudjuk kialakítani vagy egyedire szabni tapasztalt grafikusaink által a shop megjelenését. 

Előnyök

  • A világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszeréhez készült, így könnyedén és egyszerűen bővíti a WordPress oldalakat
  • Testreszabható, az egyedi igények könnyedén kialakíthatóak
  • Rugalmas tartalomkezelés, felhasználóbarát működés
  • A lefejlesztett stabil, alap webshop motornak köszönhetően költséghatékony megoldást nyújt
  • Naprakész statisztikát biztosít a beágyazott analitikájának köszönhetően
  • Egyszerű integrációs lehetőségeket nyújt
  • SEO funkciók biztosítottak
  • Induló és megújuló vállalkozásoknak ideális

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, írj nekünk elérhetőségünk bármelyikén!

AJÁNLATKÉRÉS