A projekt életciklusa függ annak méretétől, tehát, hogy weboldalról vagy webáruházról beszélünk, illetve, hogy mennyire komplexek az egyes funkciók vagy mennyire egyedi a honlap működése.

Igyekszünk alább részletesen bemutatni, hogy milyen etapok, vagy fázisok merülnek fel tipikusan a fejlesztés alatt, illetve, hogy mikor mi lesz látható, mikor van konzultációs igény, mikor kell átbeszélni az elkészült részleteket.Egyedi honlap készítés

A projekt életciklusa az alábbi pontokból épül fel:

 1. Drótvázas tervezés és Specifikálás

  1. Tartalmazza: A projekt felvázolása és megtervezése, az igények részletes átbeszélés, milyen funkciókra van szükség és azok hogyan működjenek, esetleg a továbbfejlesztési részek, ha azok már ismertek. UX tervezés, drótváz készítés majd funkcionális specifikáció írás vagy kiegészítés, esetleges új funkciók igénylése, amelyek az eredeti koncepció felméréskor nem jöttek elő.
   egyedi weboldal készítés
  2. A drótvázak és a funkcionális részletek közösen kerülnek kialakításra.
 2. Grafikai tervezés

  1. A grafikai terveket a meglévő arculati elemek, vagy az esetlegesen elkészült új arculati elemek alapján készítjük. Amennyiben van már meglévő logó, vagy arculati kézikönyv, úgy az a meghatározó. Egyéb esetben a grafikai tervezést megelőzi egy logó tervezés és a céges arculat kialakítása is, hogy egységes legyen a megjelenés a honlapon.
  2. Amennyiben adott a grafikai irány, úgy elsőnek a főoldal készül el és a szükséges módosítási körök után a maradék aloldal is bemutatásra kerül kép formájában.
   Honlap készítés
  1. A grafikai tervek, visszajelzést és jóváhagyást igényelnek
 1. Sitebuild és Front-end fejlesztés

  1. Az elfogadott és végleges grafikai tervek lefejlesztésre kerülnek, ekkor még funkciók nélkül és böngészőben megtekinthetőek, ellenőrizhetőek és tesztelhető a reszponzivitás és megjelenítés teszt szerverünkről.
  2. A sitebuildek visszajelzést és jóváhagyást igényelnek
 2. Back-end fejlesztés és Front-end összekötés

  1. A back-end fejlesztés a specifikációs szakasz után, de már a grafikai szakasz alatt is folyamatban lehet, azonban a végső funkciók csak a front-end fejlesztés elkészültével bemutathatóak.
   Weboldal készítés
  2. A projekt felépítése és egyedi etapolás alapján több etapra bontható a back-end funkciók elkészülte (alap funkciók és specifikus funkciók)
   Webáruház készítés
  3. A backend fejlesztési szakaszban kerülnek be a weboldal funkciói, maga a működés, amitől a weboldal, vagy webáruház azt csinálja, ami a funkció leírásban szerepel. Ekkor készül el az admin felület és kerül a megjelenítés mögé a működés is.
   Webáruház fejlesztés
  4. A rendszer tesztelésre elérhető teszt szerverünkről
 3. Belső tesztelés

  1. A funkciókat házon belül leteszteljük és ellenőrizzük működésüket, hogy a lehető legkevesebb működésbeli hiba kerüljön át az ügyfél oldali tesztelési szakaszba.
 4. Ügyfél oldali tesztelés

  1. A rendszer megtekinthető, ellenőrizhető és tesztelhető. A visszajelzések alapján határozzuk meg a következő lépéseket
 5. Hibajavítás

  1. Az esetleges hibák, visszajelzések alapján, ezek orvoslása történik a hibajavítási szakaszban.
 6. Élesítés

  1. Sikeres és lezárt tesztelés, majd hibajavítás után élesíthető a rendszer.
 7. Garanciális időszak és továbbfejlesztés.

  1. Weboldalainkra 365 nap funkcionális garanciát vállalunk!
  2. Továbbfejlesztési lehetőségek mindig rendelkezésre állnak, így gyakori, hogy projektjeink nem záródnak le átadás után, hanem folyamatosan bővülnek, átalakulnak és karban vannak tartva.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük írjon elérhetőségünk bármelyikén!

AJÁNLATKÉRÉS