Szolgáltatásaink

Webfejlesztés

Több éves honlapkészítési tapasztalattal a hátunk mögött biztosítjuk, hogy átgondolt, tervezett weboldal készítési folyamataink sikert hoznak Önnek is! Manapság egy sikeres vállalkozás szerves részét képezi egy igényesen készített weblap, informatív honlap. Weboldal készítési megoldásaink garantáltan segíteni fogják vállalkozását!

A mobilok előtérbe kerülésével a webáruház készítés a kereskedelem új korszakába lépett. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk egyszerű és komplex egyedi fejlesztésű több mögöttes rendszer integrációját igénylő webshop készítésben is. Nagy forgalmú webáruház készítés területén is számos referenciával rendelkezünk.

A mobilitás a jövő! Statisztikák alapján a hangsúly eltolódott és az emberek már több időt töltenek telefonjuk használatával mint asztali számítógépük előtt. Legyen szó natív iOS, Android vagy akár költséghatékony Cross Platform mobil applikáció fejlesztésről, Mi állunk rendelkezésére!

Gyakran fordul elő, hogy egy vállalatnál egy-egy újonnan megjelenő termék promóciója számára érdemes egy teljesen önálló oldalt készíteni, amely teljes egészében az új termékre fókuszál, kötöttségek nélkül. Alacsony költségvetésű megoldásunkat főként, márka, modellismertség növelésére ajánljuk!

A WebGL egy izgalmas technológia, amely hazánkban egyelőre szinte még teljesen ismeretlen. Segítségével lehetőség nyílik teljesen 3 Dimenziós interaktív weboldalak készítésére és megjelenítésére böngészőkben. Kérjen ingyenes konzultációt és tapasztalja meg Ön is megoldásaink nyújtotta előnyöket!

Grafika

Egy weboldal esetében nagyon sok múlik azon, hogy tervezett, egyedi, reszponzív és vizuálisan megnyerő legyen. Sokszor ezen múlik valaki Ügyféllé válik vagy tovább kattint. Design megoldásaink, minden esetben Ügyfeleink igényeinek megfelelően készülnek el, az aktuális trendeket szem előtt tartva.

A Logó egy cég arca a Brand része, amellyel azonosítják vállalkozásunkat, helyes és megfelelő kialakítása kulcskérdés, egyben egyike a lehető legnehezebb feladatoknak. A logó és arculattervezés összetett feladat, amelynek egyik kulcsa a jó a grafikus a másik a sikeres kommunikáció.

Legyen szó könyvről, magazinról, rövidebb lélegzetű irományról Mi gondoskodunk arról, hogy nyomdakész állapotba kerüljön és valóban úgy nézzen ki a nyomdából megérkezve is, ahogyan Ügyfelünk azt elképzelte! Tekintse meg referenciáinkat és kérjen konzultációt kapcsolattartóinktól!

A reklámkampányok alapjait a grafikus megjelenítéssel átadott üzenetek adják. Egy jól megtervezett óriásplakát, Citylight, katalógus, molinó vagy szórólap az offline marketing esszenciális része. Ebben nyújtunk segítséget Ügyfeleinknek.

Marketing

Legyen szó termékről, szolgáltatásról vagy brand építésről, mi megismerjük, elemezzük, kitaláljuk és megvalósítjuk az ideális reklám kampányt! Egy megfelelően célzott reklámkampány nem csak Ügyfeleink pénztárcáját kíméli, de optimalizálja a hirdetési költségeket és maximalizálja az általa elérhető eredményt is!

Legyen szó a legváltozatosabb marketing igényekről, egy új termék bevezetéséről, stratégiai kérdésekről, elemezzük cég, termék vagy szolgáltatás, jelenlegi marketing helyzetét. Megvizsgáljuk a múltbéli sikeres és kevésbé sikeres kampányokat. Meghatározzuk az új elérni kívánt célokat és ennek megfelelően dolgozzuk ki az új stratégiát!

A közösségi hirdetési platformok biztosítják a legjobb ár/érték arányú hirdetési lehetőséget jelenleg, ezek a Google AdWords, Facebook és Instagram. Fontos ugyanakkor felismerni, hogy melyik platform lesz az ahol a célközönségünket a leghatékonyabban érjük el.

A keresőoptimalizálás napjainkban kiemelt szerepet kap, gyakorlatilag egy külön szakmává vált. Ahhoz hogy még több Ügyfelet tudjunk honlapunkra csalogatni, elengedhetetlen, hogy a Google és egyéb keresők első találati oldalán jelenjen meg cégünk, adott kulcszavakra.

Röviden a non-spot megjelenésekről: 5-10 másodperces műsortámogatói és nyereményjáték spotok, akár termékelhelyezéssel, költséghatékonyan, rövid, tömör, a fogyasztó számára felfogható üzenettel, brandépítésre, imageváltás kommunikációjára alkalmas marketing eszköz.

Full Service Digitális ügynökségként a video és reklámfilmek elkészítésében is Ügyfeleink segítségére vagyunk. Vállaljuk akár teljes reklámfilmek, kisfilmek készítését is kisebb költségvetéstől a profi TV-s reklámfilmek készítéséig.

Ha egyedi weboldalról van szó és nem elég a stockfotó akkor bizony nem mindegy, hogy milyen fotóssal dolgozunk! A megfelelő fények, színtelítettség, beállítás mind mind nagyon fontosak egy jól elkészített fotónál. Ehhez nyújtunk segítséget Ügyfeleinknek.

Ajánlatot kérek