SEO avagy Keresőoptimalizálás

A keresőmotor optimalizálás napjainkban kiemelt szerepet kap, gyakorlatilag egy külön szakmává vált. Ahhoz hogy még több Ügyfelet tudjunk honlapunkra csalogatni, elengedhetetlen, hogy a Google és egyéb keresők első találati oldalán jelenjen meg cégünk, adott kulcsszavakra.

A keresőmotor optimálizáláshoz elengedhetetlen, hogy tudjuk pontosan ki is a célközönségünk és meghatározzuk azon kulcsszavakat, szinonimákat és tartalmakat amelyeket szeretnénk megfelelő pozícióban látni.

Ebből adódóan első körben konkurencia elemzést végzünk majd kulcsszó kutatást.

Ekkor tudjuk elvégezni a honlap kódjában való optimalizálást (OnPage SEO), amely a megfelelő Meta tagek, tartalmak optimalizálása és egyéb oldalhoz kapcsoló ranking factorok beállítását jelenti.

Ezt követően tudunk linképítési stratégiákat kialakítani és választani, majd folyamatos munkával hónapról hónapra emelni adott kulcsszavakat előrébb hozni Google találati listákban.

Természetesen tevékenységünket megfelelő eszközökkel folyamatosan nyomon követjük és riportokat adunk akár heti rendszerességgel, hogy lássuk valóban jó irányban haladunk-e az optimalizálással.

Referenciáink


Felkeltettük érdeklődését szolgáltatásunkkal?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Ajánlatot kérek
Ajánlatot kérek