Referencies

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Category: Web Development, Webdesign

Competencies

Wordpress

Project description

A Tudatos Vásárlók Egyesülete azzal keresett meg minket, hogy modernizálni szeretnék a régi Drupal keretrendszerre épülő weboldalukat, de WordPress weboldalkészítés mellett döntöttek a testreszabhatóság érdekében, illetve a keretrendszer adta előnyök miatt.

A weboldal fejlesztése előtt teljes UX tervezésen, drótvázas tervezésen esett át az új oldal koncepciója, majd több körös, kiterjedt grafikai tervek készültek, hogy testre szabott honlapkészítés keretein belül valósuljon meg egy egyedi WordPress honlap készítése.

A honlap teljes tartalma átmigrálásra került a rég oldalról és a dinamikus kialakításnak köszönhetően minden elem szabadon szerkeszthető. A rengeteg egyedileg kialakított WordPress funkciók kompatibilisek a külső WordPress kiegészítőkkel, hogy a későbbiekben is egyszerűen legyen módosítható és továbbfejleszthető az oldal.

A weboldalban megtalálhatóak funkcióként híroldalak, videók kategóriákba sorolva, címkézve, továbbá különbözőféle adatbázisok, külön tulajdonságokkal, kereshetőséggel, kitölthető kérdőívek, térképes bolt kereső, letölthető magazinok és még sok egyéb egyedi wordpress fejlesztés.

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Latest works

Head to references!

Join Us!

Get to know more