Referencies

Partybookers

Category: Web Development, Webdesign, Webshop, Application

Competencies

Photoshop PHP Bootstrap

Project description

Ügyfelünk a Partybookers azzal keresett meg minket, hogy egy olyan egyedi profi weboldalt készítsünk, amely képes kiszolgálni az eseményeiket, eladni jegyeket, avagy ajánlatkérésre is alkalmas legyen. A honlapkészítés feltétele volt, hogy a rendszer össze legyen kötve egy korábbi jegykezelő rendszerükkel, így ennek megfelelően egy live API kapcsolaton keresztül ez integrálva is lett a webáruházba.

A weboldalon vannak külön típusú események, köztük azonnal megvásárolható jegyek, avagy rendezvények, amelyekre ajánlatot lehet kérni, különböző időpontokra, avagy csomag ajánlatok, amelyek több rendezvénytípust tartalmaznak. Mindezekhez különböző extrák választhatóak, így a kosarazás egy hibrid kosaraz lett, mivel amennyiben valaki csak azonnal megvehető jegyet vásárol, azt helyben PayPal-on keresztül ki tudja fizetni és számlát is kap automatikusan, amennyiben valaki nem azonnal fizetős eseményt ad hozzá, úgy külön egy ajánlat kérés is létrehozható, ezáltal jól el van különítve a kettő folyamat.

A weboldal működése során kapott egy arculatfrissítést és további egyedi kiegészítő fejlesztéseket.

A weboldalhoz egy külön Mobil applikáció is készült, amely ugyancsak API kapcsolaton keresztül QR kód, vagy vonalkód leolvasásával érvényesíteni tudja a rendezvényekhez a jegyeket. A mobil applikáció Android rendszerre készült el és belső felhasználásra érhető csak el.

Partybookers

Latest works

Head to references!

Join Us!

Get to know more