Referencies

Milanocity

Category: Webdesign, Webshop

Competencies

Laravel Photoshop PHP Bootstrap

Project description

A Milanocity webáruház fejlesztése, későbbiekben átnevezve Viyou-ra, egy olyan egyedi webshop fejlesztés, amely az ügyfelünk részletes igényei alapján készült el. A webáruház eredendően női ruházkodási termékekkel foglalkozott, így ennek megfelelően lett a grafikai arculat is kialakítva, hogy inkább a nőiesebb irányzatot kövesse.

A webáruház fejlesztés alatt integráltunk külső fizetési lehetőséget és számlázási lehetőséget, a termékek külön csoportokba rendezhetőek, méret és egyéb tulajdonságok alapján. A webáruházon belül egy egyedi raktárkészlet kezelő is lett fejlesztve, amivel ki és bevételezés, illetve a leltározás is megvalósítható a mindennapi működés érdekében. Az admin rendszer egyedi igények alapján testre lett szabva. Több árazási lehetőség is rendelkezésre áll, köztük adott esetben a termékek kategóriánkénti leárazása is. A webshopban megoldott a GLS házhozszállításhoz a csomagadatok gyors kinyerése, hogy az adminisztráció folyamatok lerövidüljenek.

Az oldal kétnyelvű, magyar és angol. Az egyedi fejlesztés előnye volt, hogy rugalmasan, az igényeknek megfelelve tudtunk egy stabilan működő webáruházat létrehozni, ahol nem kellett a meglévő keretrendszer szabta szűk működéshez alkalmazkodni.

Milanocity

Latest works

Head to references!

Join Us!

Get to know more