Isover - Saint-Gobain

Webfejlesztés

Az Isover – Saint-Gobain Magyaroszág ügyfelünk azzal keresett fel minket, hogy segítsünk a vállalati Drupal keretrendszerű weboldal testre szabásával, igényes kialakításával és fejlesztésével. Mivel az anyavállalati követelmények szerint a keretrendszer adott volt, így tanácsainkkal segítettünk a weboldal kialakításának a megtervezésével, illetve a keretrendszer adta lehetőségekkel élve kialakítottuk nem csak a megjelenítést, de a teljes tartalmat is.

A projekt tartalmazta a szakmai tanácsadást, a weboldal kialakítását, illetve a teljes tartalom feltöltését, illetve onnantól annak a menedzselését. A honlap készítése alatt segítettük a magyar partnert a kapcsolattartásban a francia anyavállalat és egyéb munkatársaival, hogy a kommunikáció gyors és pontos legyen és zökkenőmentesen elkészüljön a profi weboldal.

Jelenleg is folytatjuk a weboldal rendszeres karbantartását és üzemeltetését, a tartalmak frissítését és igény esetén a problémák elhárítását, kommunikációt a külföldi kapcsolattartókkal.

weboldal készítés

További referenciáink

Ajánlatot kérek