Hotel Sopron Mobil applikáció

Webfejlesztés, Applikáció fejlesztés

Ügyfelünk a Hotel Sopron azzal keresett fel minket, hogy készítsünk egy olyan cross platfrom, tehát Andoid és iOS platformon is működő mobil applikációt, amely segítheti a működésüket, a vendégek támpontot ad és megegyszerűsíti a hotel wellness szolgáltatásainak igénybevételét. Ennek megfelelően a mobil applikáció rendelkezik külön hotel és városi programok szekcióval, amelyeket akár helyettesíthetik a recepción található prospektusokat. Továbbá az egyszerűbb navigáció érdekében általános információkkal van ellátva, illetve Google Maps segítségével útvonaltervet is tartalmaz az utazás megkönnyítése érdekében.

Az applikációban lehet a wellness programokra jelentkezni, illetve a hotel minden telepített alkalmazás részére az aktualitásokról tud push üzeneteket küldeni, több kategóriában. A teljes applikáció két nyelven, magyar és angol érhető el.

Az applikációhoz egy teljesen egyedi Symfony alapokra épülő backend, egyedi honlap és adminisztrációs felület készült, ahol minden tartalmat, jelentkezést, szabadon lehet szerkeszteni.

mobil applikáció fejlesztés

További referenciáink

Ajánlatot kérek