Referenciák

Fiumei Úti Sírkert

Kategória: Webfejlesztés, Webdesign, Print

Kompetenciák

Laravel Photoshop Indesign PHP

Projekt leírás

A Nemzeti Örökség Intézete megbízásából lehetőségünk adódott a Fiumei Úti Sírkert weboldalának a felújítására és lefejlesztésére. A projekt leírása alapján csak az egyedi grafikai tervezés és a testre szabott honlapkészítés jöhetett szóba. Az elsődleges feladat a weboldal és a sírkert logójának a megtervezése volt, ami meghatározta nem csak a weboldal irányát, hanem a következő évek nyomtatott és online anyagainak arculatát is.

A weboldal egyedi fejlesztés keretein belül valósult meg, ennek megfelelően az admin rendszeren belül szabadon szerkeszthetőek a tartalmak.

A honlap két nyelvű, magyar és angol. Leíró, tartalmi oldalakon túl tartalmaz több összetett funkciót is, mint például a sírkert vektorizált térképét, amelyet szintúgy mi digitalizáltunk képekről. A térképen megtekinthetőek különböző síremlékek, de az esetleges túraútvonalak is. A térkép nagyítható, mozgatható és megosztható.

A honlap még rendelkezik saját séta modullal, ahol különböző tematikájú és rendszerű sétákat lehet felvinni és azokra lehet jelentkezni is egyénileg, vagy akár csoportosan is. A séták egy eseménynaptárban megtalálhatóak és dátum szerint vannak rendezve.

Érdekességkép a weboldal egy kapott egy saját kronológiát is, ami vektorosan lett lefejlesztve, továbbá animációval egyszerűen átnavigál a sírkert történetén.

A weboldal egy API kapcsolattal lett kibővítve, hogy az intézet fő weboldalával tudjon kommunikálni és az eseményeket meg tudja osztani. A teljes weboldal akadálymentesített és 2017-ben kategóriájában elnyerte az év honlapja címet.

Fiumei Úti Sírkert

Legutóbbi munkáink

Irány a referenciák

Csatlakozz hozzánk!

Tudj meg többet