Mobil applikáció fejlesztés

A jelenlegi trendek azt mutatják, hogy a mobil eszközök kezdenek előtérbe kerülni a számítógépekkel szemben. Ezért egyre inkább elkerülhetetlen, hogy bizonyos vállalkozások adott specifikus szolgáltatások elérhetővé tételéhez rendelkezzenek saját Mobil Applikációval, alkalmazással. Lehet ez akár egy mobil webshop akár csak egy egyszerű segédprogram, amely egy speciális szolgáltatást nyújt használóinak.

Legyen szó térképes üzletkeresőről vagy akár más mobil applikációról szívesen veszünk részt iOS, Android és Windows mobile platformra épülő applikációk fejlesztésében.

 Mobil alkalmazás fejlesztés tekintetében alapvetően két irány mutatkozik. A natív applikáció fejlesztés és a cross platform fejlesztés.

Költséghatékony megoldásként kínáljuk a Cross platform fejlesztéseket melyek révén, közel fél áron lehet alkalmazásokat fejleszteni a natív applikációkhoz képest.

Cross platform fejlesztés esetén egy kódbázis fejlesztünk amelyet aztán lefordítunk natív nyelvre és a már leforgatott natív kódon tudunk módosításokat végezni. Előnye, hogy kevesebb fejlesztőt igényel, gyorsabb a fejlesztés és gyorsabban lehet újabb verziókat is akár készíteni. Hátránya, hogy bizonyos összetett megoldások esetén lassabb futású a kód és egyes hardveres funkciókat nem érünk el vagyis nem vagy nem úgy tudunk programozni.

Natív fejlesztést azoknak ajánljuk akik kompromisszummentes fejlesztésre tartanak igényt. Maximális teljesítményt, funkcionalitást és grafikai megjelenítést várnak el minden egy platformon.


Felkeltettük érdeklődését szolgáltatásunkkal?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Ajánlatot kérek
Ajánlatot kérek