Microsite-ok fejlesztése

Gyakran fordul elő, hogy egy vállalatnál egy-egy újonnan megjelenő termék promóciója számára érdemes egy teljesen önálló oldalt készíteni, amely teljes egészében az Új Termékre fókuszál, kötöttségek nélkül.  Ezek egyedileg kialakított kisebb aloldalak, amelyek nagyban hozzájárulnak az adott termék népszerűsítéséhez. Ilyen esetekben javasoljuk Microsite-ok készítését.
A microsite-ok vagy Landing Page-k tipikusan kereskedelemmel vagy szolgáltatással foglalkozó cégek számára lehetnek igazán hasznosak egy-egy termék vagy szolgáltatás kiemelt megismertetésére. Különös tekintettel hatékony tud lenni egy-egy microsite ha komplex online marketing kampány is épül rá.

Rendelkezünk kifejezetten Landing page / Microsite építő rendszerrel is, amelyet testre szabva, akár Ügyfeleink is tudnak Micrositeokat készíteni saját maguknak, Drag&Drop megoldással egy Pagebuilder segítségével. Ez abban az esetben ajánljuk amennyiben cégen belül rendelkezésre áll IT-s és grafikus  affinitással rendelkező munkatárs, aki mindezen oldalakat egy egyszerű felület segítségével fel tudja építeni.
A legtöbb esetben Ügyfeleinknek szüksége van a weboldal elkészülte után is támogatásra, további moduláris fejlesztésre, illetve az apróbb kérdéseik megválaszolására. Ebben is állunk rendelkezésükre a hét minden napján!


Felkeltettük érdeklődését szolgáltatásunkkal?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Ajánlatot kérek
Ajánlatot kérek