A másik széles körben elterjedt nyílt forráskódú shop motor a Magento. Magento alapú fejlesztéseinket azoknak ajánljuk, akik költséghatékony megoldást keresnek, azonban több mint ezer vagy akár több százezer terméket kívánnak árulni webshopjukban. Ideális stabil piaci jelenléttel rendelkező vállalkozások számára, akik szintet kívánnak lépni, vagy olyan cégek részére, akik komoly és eltökélt szereplőként jelennének meg az online kereskedelem piacán.

Miért ideális választás a Magento?

webshop fejlesztés

A Magento kifejezett online kereskedelmi céllal lett kialakítva, így olyan funkcionális csomagot nyújt, ami az e commerce által támasztott elvárásoknak magas szinten megfelel.

Olyan világmárkák döntöttek a Magento mellett, mint a Reserved, Gant, Jack Daniel’s, Helly Hansen, Ford, vagy akár a Jaguar. Egy stabil, megbízható és nagy tudású rendszer alakítható ki a shop motor segítségével. Összetett, gazdag és komoly funkcionalitásának köszönhetően kiemelkedő e kereskedelmi szereplő tud lenni az a vállalkozás, amely több ezer, vagy akár százezer terméket kíván értékesíteni és hosszú távú céljai között szerepel a shop állandó bővítése. Alkalmas vállalatirányítási rendszerekkel, számlázókkal, ügyfélkezelőkkel és sok más összetett rendszerekkel való integrációra, folyamatos adat és információ áramlásokat tesz lehetővé nagy teherbírásának köszönhetően. Egyszerű kezelőfelületének és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően könnyen naprakészen tartható és bővíthető. Mobilbarát és keresőoptimalizált kialakítású. 

Kiváló lehetőséget nyújt azok számára is, akik olyan egy adminon kezelhető Multistore webáruházban gondolkoznak, amelyhez több domain kapcsolódik és az adott domaineken akár eltérő termékek jelennek meg. Ez lehetővé teszi azt is, hogy az egyes webshop designok teljesen eltérőek legyenek egymástól.  

Szintén kivitelezhető templatettel vagy egyedi webdesignal a megvalósítás, és akár egyedi modulok, pluginok fejlesztésével is kiegészíthető a rendszer. 

Előnyök

  • Komplex és sokrétű funkcionalitású shop motor
  • Komolyabb, nagytudású rendszerré alakítható platform
  • Célok között szerepel a továbbfejleszthetőség
  • Rendszerintegrációkhoz, folyamatos adatmozgásokhoz ideális
  • Nagyfokú teherbírásra képes, több tízezer termék értékesítésére alkalmas
  • Egyedi igények kialakíthatóak
  • Multistore funkció lehetősége
  • Alapvető keresőbarát kialakítás

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, írj nekünk elérhetőségünk bármelyikén!

AJÁNLATKÉRÉS