Blog

Webshop készítéshez szükséges kérdések és válaszok kérdőívünk alapján

Az egyedi honlap készítés alapja a pontos és részletes tervezéssel kezdődik. Ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb részlet álljon rendelkezésre a projekt indulásakor, hogy a legjobban lehessen felmérni a készülő webáruház vagy weboldal működését és ezáltal a fejlesztés alatt ne legyenek kellemetlen meglepetések.

Weboldalfejlesztés menete egyedi fejlesztés esetén

Az egyedi honlap készítés mindig a tervezéssel indul, mivel egy keretrendszertől eltérően szabadon választhatóak a funkciók, illetve annak működését az felmerülő igények alapján alakítjuk ki minden esetben.

Keretrendszerek és egyedi rendszerek összehasonlítása

Amikor honlap készítésről beszélünk, a grafikai megjelenítést leszámítva sokszor az elkészítési technológiák között kell választani és eldönteni, hogy mi is az optimális a projekt számára.

weboldal készítés

Symfony alapú fejlesztés

Professzionális honlapkészítés Symfony alapokon!

Magento alapú fejlesztés

Kifejezetten webes értékesítés céllal fejlesztett, közepes és nagyvállalati igényekre szabott komplex webshop motor!

WooCommerce alapú fejlesztés

A legelterjedtebb E commerce motor, amely segítségével WordPress oldalad az online értékesítés új szereplőjévé nőheti ki magát!

WordPress alapú fejlesztés

A világ honlapjainak jelentős százaléka WordPress alapon működik. Nem véletlen.. A legkényelmesebb és legegyszerűbben kezelhető rendszer, ami költséghatékony és gyors megoldást nyújt honlapkészítéshez!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Ajánlatot kérek