Webáruház Készítés, Webshop Fejlesztés

Webshop fejlesztés, e-Commerce megoldások

A MakeIT egyik fő fejlesztési területe a webshopok, webáruházok és további eCommerce megoldások szolgáltatása Ügyfelei részére, legyen szó bármilyen egyedi elképzelésről.Webshopjaink nem csak web-ergonómiailag tervezettek, de intuitív felhasználói felülettel is rendelkeznek, így nem szükséges hosszas betanulás, ahhoz hogy akár minden számítógépes előképzettség nélkül is képesek legyenek Ügyfeleink kezelni saját Webshopjukat!

Webáruház fejlesztéseink a kisebb, néhány terméket tartalmazó webshopoktól kezdve a több százezer terméket kezelő webáruházakig mindent lefednek, beleértve minden ezekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatást is.

Legyen szó, raktárkészlet kezelésről, egyedi retail rendszerről, vállalatirányítási rendszerről vagy akár már meglévő külső rendszerek illesztéséről, mindezeket szívesen vállaljuk.

Referenciák:

 webáruház készítéswebshop készítés

Webáruházaink, webshopjaink felkeltették érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

Egyedi fejlesztésű webshop, webáruház fejlesztés

A MakeIT fő célkitűzése, hogy a teljesen egyedi fejlesztésű webáruházak, webshopok és eCommerce megoldások készítésekor olyan szolgáltatást nyújtson, amelyek képesek a legnagyobb, legbonyolultabb online értékesítési feladatok tökéletes ellátására. Olyan egyedi webshopok fejlesztését vállaljuk, amelyek, a legnagyobb vállalatok számára is országhatárokon átívelő megoldásokat nyújtanak.

Rendszereinket, teljesen egyedi igények, hosszas, mindenre kiterjedő konzultációkat folytatva kezdjük el fejleszteni, agilis módszertannal, dedikált projektvezetővel.

Számos mögöttes rendszer integrációját képesek vagyunk ellátni. A teljesség igénye nélkül néhány rendszer és néhány alternatíva, amelyekkel dolgoztunk már:

Webshop készítésegyedi webáruház készítés

Referenciák:

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

Magento alapú webshop, webáruház fejlesztés

Magento alapú fejlesztéseinket azoknak ajánljuk akik költséghatékony megoldást keresnek, azonban több mint ezer vagy akár több százezer terméket kívánnak árulni webshopjukban.

A Magento kiváló lehetőséget nyújt azok számára is akik olyan egy admin-on kezelhető Multistore webáruházat szeretnének üzemeltetni amelyhez több domain kapcsolódik és az adott domaineken akár eltérő termékek jelennek meg és a webshop designja is eltérő!

Fejlesztéseinket akár template alapon, akár egyedi designnal tudjuk vállalni.

Magento rendszer esetében akár egyedi modulok, pluginek fejlesztését is vállaljuk.

Mindezeken túl lehetőség van Magento shopokat, Vállalatirányítási rendszerekkel, számlázókkal, Ügyfélkezelőkkel és sok más rendszerrel is összekapcsolni akár.

 webshop készítésmagento webshop készítés

Referenciák:

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

Woocommerce alapú Webshop, Webáruház fejlesztés

 

Amennyiben csak maximum néhány száz terméket szeretne webáruházában árulni, úgy költséghatékony megoldás lehet a WordPress alapú Woocommerce webshop fejlesztés.

Igény szerint akár template alapon, akár egyedi designnal is el tudjuk készíteni  a Woocommerce alapú Webshop fejlesztéseket

Woocommerce alapú megrendeléseinket rövid határidővel tudjuk vállalni, más webshop megoldásainkkal szemben, amelyek legalább 3 hónapos fejlesztési idővel rendelkeznek.

 

Webshop készítésWoocommerce Webáruház készíté

Referenciák:

 

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

Weblap készítés, Honlapkészítés árak