Siófoki Víztorony honlapja - Webfejlesztés

Víztorony Siófok legemblematikusabb épülete. A honlap tervezésekor, különös figyelmet fordítottunk arra, hogy míg az oldal a legmodernebb technológiákkal készül, mégis méltóan tükrözze az immáron több mint 100 éves műemlék értékeit, mindazt amit Siófok számára jelent ez az épület. A webfejlesztéskor a cél egy látványos, technikai részletekben bővelkedő honlap létrehozása volt, amely vizuálisan is kiemelkedik a tömegből.

Ügyfél neve: Siófoki Víztorony
Fejlesztések: Webfejlesztés

siofok_viztorony_webfejlesztes siofok_viztorony_3 siofok_viztorony_webfejlestes siofok_viztorony_honlap_fejlesztes siofok_viztorony_web_fejlesztes siofok_viztorony_honlapepitesviztorony_siofok_egyedi_honlap

www.viztorony.com – Webfejlesztés

Megtekintés

Víztorony Siófok legemblematikusabb épülete. A honlap tervezésekor és webfejlesztés megkezdésekor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy míg az oldal a legmodernebb technológiákkal készül, mégis méltóan tükrözze az immáron több mint 100 éves műemlék értékeit, mindazt amit Siófok számára jelent ez az épület.

A cél egy látványos, technikai részletekben bővelkedő honlap létrehozása volt, amely vizuálisan is kiemelkedik a tömegből.

Fejlesztési idő: 60 nap

Alkalmazott technológiák:

  • HTML5
  • CSS3
  • PHP
  • Jquery
  • Java script


Kiemelt Referenciáink – Webfejlesztés