Honlapkészítés, Weboldal készítés, Honlap Fejlesztés

honlapkészítés budapestHonlapkészítés egyedi igények alapján

Amennyiben Önnek kompromisszum mentes honlapkészítési megoldásra van szüksége és a maximumot szeretné kihozni elképzeléseiből, úgy az Ön céljai egyedi fejlesztési megoldásaink révén érhetőek el!

Egyedi honlapjaink és weboldalaink előnye, hogy sokkal rugalmasabban fejleszthetőek tovább egy esetleges későbbi ötlet vagy igény esetén, mindamellett magasabb biztonságot nyújtanak és jobb organikus találati eredményeket érnek el Google-ben és más keresőkben is!

Agilis módszertanunknak köszönhetően, honlap fejlesztéseinknél minden esetben a legoptimálisabb megoldásokra törekszünk és azokat a legmodernebb technológiákkal készítjük el.

Célunk, hogy weboldal készítés során olyan egyedi webfejlesztési megoldásokat szállítsunk, ami által Ügyfeleink nem csak elégedettek lesznek, de ajánljanak is minket másoknak. Számunkra a cél minden esetben a hosszú távú elégedettség és együttműködés elérése. Ennek érdekében az Ügyfél szemszögéből is felmérjük a projektet, igényeket elképzeléseket.

Saját fejlesztésű egyedi MIO CMS – Tartalomkezelő rendszerünk teljesen testre szabható és számos előnnyel bír keretrendszerekhez képest.

honlapkészítésweboldal készítés

Miért ajánljuk az egyedi fejlesztésű honlapokat?

 

Miért dolgozzon velünk?

 

Referenciáink:

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

Portál és Startup fejlesztés

Számunkra a MakeIT-nél a startupok jelentik a honlapkészítés egyik legkedveltebb és legkiemelkedőbb típusát. Kihívásokkal és izgalmakkal teliek és persze Ügyfeleink sikerei is erősen motiválnak minket, hogy egyedülállót alkothassunk közös munkával!

Az ilyen jellegű projektek egyik közös ismertető jegye, hogy Ügyfeleink a legtöbbször nem egy kész koncepcióval érkeznek hozzánk, így szinte mindig komoly tervezés és közös ötletelés előzi meg munkát, sőt akár megvalósíthatósági tervek, üzleti tervek készítése is együtt jár ezen projektekkel.

Cégünk jelenleg is több mint 15 olyan startupon dolgozik, amelyek mindegyike több mint 5 hónapos fejlesztés, köztük több emberéves projektek is.

Természeten, mivel ezen startupok weboldal készítése egészen más árkategóriában mozog, mint az átlag honlapok készítésének díja, ezért számos költséghatékony megoldást fejlesztettünk ki és rengeteg újrafelhasználható modullal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan vagyunk képesek egyedi weboldalakat és elképzeléseket megvalósítani.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb Startupról, mi állunk rendelkezésre és szívesen ötletelünk Ügyfeleinkkel!

 weblap készítéshonlapkészítés

Referenciáink:

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

Nagyvállalati egyedi online rendszerek fejlesztése

Számos esetben találkozunk azzal, hogy a nagyvállalatok olyan megoldások fejlesztése iránt érdeklődnek, amelyek hétköznapjaikat, belső folyamataikat esetlegesen a döntéshozatalt optimalizálnák, segítenék. Sok esetben olyan fejlesztés iránt érdeklődnek, amely több országon átívelő megoldást nyújthat számukra vagy akár csak egyes részfolyamatokat tudnak kiszervezni és hatékonyabban megoldani.

 

Néhány eddig felmerült igény, amelyben közreműködtünk:

 

Weboldal készítésweblap készítés

 Referenciák

honlapkészítésWeboldal készítéshonlapkészítésweblap készítésHonlapkészítésHonlapkészítés

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

WordPress Keretrendszer alapú fejlesztés

 

Költséghatékony megoldásként kínáljuk WordPress keretrendszer alapú megoldásunkat, egyszerűtől a közepesen komplex céges bemutatkozó honlapot készíteni vágyó cégek számára.

Igények függvényében akár Template alapon, akár teljesen egyedi designnal is el tudjuk készíteni Ügyfeleink elképzeléseit. Szükség esetén, teljesen egyedi modulokat, pluginokat is fejlesztünk a WordPress keretrendszerhez.

A világ honlapjainak jelentős százaléka WordPress alapon működik, amely egy kényelmes könnyen kezelhető megoldás, de mindenek előtt költséghatékony.

Sokan tapasztalják, hogy az utóbbi időkben megszaporodtak WordPress hackelések, törések. Ezek ellen azonban saját védelmi mechanizmust fejlesztettünk ki, amely eddig 100%-os védelmet nyújtott minden Ügyfelünk számára, akinél implementáltuk ezen megoldást.

WordPress fejlesztés Elkészülési idő: 3 hét + 

 

Wordpress Honlapkészítés

weboldal készítés

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenciák:

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

 

Weboldal készítés, Weboldal készítés árak