Honlapkészítés, Honlap Fejlesztés

honlapkészítés budapest

Statikus és Dinamikus Weboldalak


A

Statikus weboldalak

olyan, alap szintű weboldalak, amelyek tartalma nem változik, nem kerülnek interakcióba a felhasználóval, tartalmuk változtatásához programozás szükséges. Alap szintű megoldásként kínáljuk, költségtakarékos verziót igénylő Ügyfeleinknek. Azonban ezen weboldalak változtatásánál, amennyiben alap szintű programozási ismeretekkel nem rendelkeznek, szükségük lehet segítségünkre.

Az előbb említett Statikus weboldalakhoz képest a

Dinamikus weboldalak

képesek kommunikálni a felhasználóval, akár megbízóink is képesek tartalmát változtatni egy számukra kialakított Adminisztrátori tartalomkezelő felületen keresztül. Főként azon Ügyfeleinknek ajánljuk akik tervezik, hogy havi rendszerességnél gyakrabban fogják weboldaluk tartalmát változtatni! A Tartalomkezelő rendszer lehet egy közismert előre elkészített rendszer, amely széles határok között testreszabható pl. WordPress, de akár egyedi fejlesztéseket is képesek vagyunk eszközölni ezen a rendszeren belül. Amennyiben teljesen egyedi tartalomkezelő funkciókra és felületre van szükség úgy,  teljesen egyedi CMS rendszer fejlesztésére van szükség, ez bár költségesebb, de a későbbiekben kifizetődő, hiszen a Megrendelő igényei szerint kerül kialakításra minden része.

A legtöbb esetben Ügyfeleinknek szüksége van a weboldal elkészülte után is támogatásra, további moduláris fejlesztésre, illetve az apróbb kérdéseik megválaszolására. Ebben is állunk rendelkezésükre a hét minden napján!

Felkeltettük érdeklődésed?

Kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Ajánlatkérés

honlap tervezés

honlapszerkesztés

Weboldal készítés, Weboldal készítés árak